خرید وافل ساز

خرید وافل ساز؛ باید ها ونباید ها و نکات ریز و درشت آن

حتما قصد خرید  وافل ساز یا به اصطلاح وافل میکر را داشته اید اما سردرگم هستید و طبیعتا دانش کافی نیز در این باره ندارید.

اصلا نگران نباشید، در این مقاله به شما می گوییم که چگونه خرید کنید و نکات مربوط به خرید را که باید بدانید به شما می گوییم.

با ما همراه باشید.

 

1.       بافت وافل، نازک یا ضخیم

عمق صفحات وافل ساز هنگام خرید بسیار مهم است، وافل ها از لحاظ بافت به دو دسته تقسیم می شوند: وافل های ضخیم همچون آمریکایی یا بلژیکی یا وافل های نازک مثل وافل های حبابی

طبیعتا هر چه بافت وافل ضخیم تر باشد باید صفحه وافل ساز نیز گود تر باشد البته باید این را در نظر بگیرید که کدام صفحه وافل برای شما کار آمد تر است!!

 

2.       برقی یا گازی

هزینه انرژی امروزه برای ما بسیار مهم است چرا که در کسب و کار ما نیز تاثیر دارد اما شما سردرگم هستید که کدام نوع وافل ساز کاربری بهتری خواهد داشت؟؟؟

قطعا برقی، گاز یکی از انرژی های تجدید ناپذیر بوده و اصلا سرمایه گذاری روی آن مناسب نیست البته دست و پاگیر بودن و خطرناک بودن وافل ساز های گازی نیز یکی از عواملی است که سبب می شود تا ما وافل ساز های برقی را به وافل ساز های گازی ترجیح دهیم.

 

3.       چدن یا تفلون؟؟کدوم بهتره؟؟؟

پوشش نسوز تفلون یکی از بهترین پوشش ها برای جلوگیری از سوختن و چسبندگی وافل می شود علاوه بر این داغ شدن فلز چدن زمان بر است.

مزیت دیگر تفلون بر چدن این است که شما می توانید هر سال یکبار از نو صفحه وافل ساز خود را پوشش تفلون کنید اما وافل ساز های چدنی نیاز دارند که به طور روزانه روغن کاری شوند تا وافل به آن نچسبد؟؟

شما کدام را ترجیح می دهید، یک وافل چرب و ناقص یا یک وافل با بافت ترد و کامل؟؟؟؟

 

4.       صفحه وافل ساز چه شکلی باشه؟؟ شکل های تکی یا چند تایی؟؟؟

امروزه هیچ استانداردی برای اندازه و شکل صفحه وافل وجود ندارد و همین امر سبب شده است تا انواع وافل ساز در بازار موجود باشد.

مزیت وافل هایی که چند خانه هستند این است که زمان پخت بسیار کمتر بوده و از همه مهمتر صرفه اقتصادی به همراه دارد.

گروه تولیدی EHC انواع وافل ساز را در اشکال مختلف تولید می نماید.

برچسب ها: وافل ساز , وافل , وافل میکر , وافل بابل , خرید وافل ساز ,

[ بازدید : 38 ]

[ چهارشنبه 12 شهريور 1399 ] 12:22 ] [ ehcco ]

[ ]

ادامه مقاله وافل ساز لوله ای

ادامه مقاله وافل ساز لوله ای

  • صفحه

صفحه دستگاه وافل ساز لوله ای مانند دیگر محصولات گروه تولیدی EHC از آلومینیوم آلیاژی ساخته شده است که کیفیت محصول را دو چندان می کند.

بر روی صفحه دستگاه وافل لوله ای پوشش تفلون نسوز با بهترین پوشش تفلون در جهان ایجاده شده است علاه بر این که پوشش تفلون از چسبندگی خمیر به صفحه جلوگیری می کند؛ بر خلاف محصولات مشابه پوشش تفلون نسوز وافل ساز لوله ای

گروه تولیدی  EHC از عمر بالاتری نیز برخوردار است.

 

  • بدنه

بدنه این محصول از استیل 304 ساخته شده است، فلزی که برای امر پخت و پز عالی است البته مسئله ای که باعث جذابیت و زیبایی این محصول شده است طراحی بی نظیر و خاص بدنه آن است.

 

 

  • پخت و پز

کیفیت وافل های تهیه شده از دستگاه وافل ساز لوله ای به سه عضو اصلی این دستگاه وابسته است سه عضوی که وجودشان باعث کیفیت و بافت فوق العاده وافل های تهیه شده از این محصول شده است که این اعضا شامل: صفحه، المنت و ترموستات می باشد.

  • ·       المنت

المنت دستگاه وافل ساز لوله ای از نوع میله ای می باشد که مزیت های زیادی دارد برای پخت وافل لوله ای بهتر است که وافل بطور کامل پخته شود تا طعم و بافت بهتری داشته باشد.

این نوع المنت ها به پخت درجه یک وافل کمک بسیاری می کنند.

همچنین این نوع المنت ها بسیار پر قدرت بوده و دارای کیفیت و طول عمر بسیار زیادی است و می تواند حرارت را به صورت یک نواخت به صفحات وافل ساز چوروس منتقل نماید.

  • ترموستات

وافل ساز لوله ای تولید شده توسط گروه تولیدی EHC دارای بهترین و با کیفیت ترین ترموستات موجود در بازار بوده که باعث کاربری و پخت بهتر شده است.

شما می توانید میزان حرارت صفحات این محصول را از 50 تا 300 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و با چراغ سیگنال موجود بر روی دستگاه از رسیدن حرارت صفحات به میزان دلخواه خود آگاه شوید.

 

 

  • مدت زمان پخت

مدت زمان پخت یکی از بزرگترین دغدغه های صاحبان مشاغل مربوطه است چرا که تاخیر در سفارش مشتری باعث عدم رضایت مشتری خواهد و این موضوع در دراز مدت به کسب و کار آسیب خواهد زد.

اما وافل ساز لوله ای گروه تولیدی EHC این گونه مشکلات را به همراه ندارد که این موضوع نیز به دو عضو این دستگاه یعنی المنت و ترموستات آن است.

به واسطه استفاده از المنت های میله ای سرعت پخت وافل بسیار کم بوده و شما می توانید پاسخگوی مشتریان خود در هر زمانی باشید.

  • خدمات پس از فروش

همانطور که گفته شد گروه تولیدی EHC هدفی بزرگ دارد که آن نیز رضایت مندی مشتری است.

تمامی محصولات گروه تولیدی EHC دارای یکسال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش می باشد.

·       ظاهر

وافل ساز ماهی دهن باز گروه تولیدی EHC ظاهری متفاوت و شیکی داشته و از ظاهر سرد و دست و پاگیر محصولات مشابه تبعیت نمی کند و همین ظاهر ساده سبب شده است که کاربری این محصول بسیار روان و راحت باشد.

·       وزن و ابعاد

این محصول تنها 14 کیلوگرم وزن دارد و ابعاد آن نیز 450*405*225 می باشد که این وزن و ابعاد سبب شده است که شما مشکل فضای کاری برای این محصول نداشته باشید.

·       صفحه

صفحه محصول وافل ساز ماهی دهن باز از آلومینیوم آلیاژی ساخته شده است و می توان گفت که برای ساخت صفحه این محصول ظرافت زیادی به کار رفته است.

از دیگر نکات مثبت صفحه دستگاه وافل ساز ماهی دهن باز سه خانه می توان به وجود سه ماهی در یک صفحه اشاره نمود مسئله ای که سبب می شود تا شما بتوانید در مدت زمانی کوتاه به مشتریان خود خدمات ارائه دهید که این موضوع شما نیز جنبه مثبت دارد.

صفحه محصول وافل ساز ماهی دهن باز دارای پوشش تفلونی بوده واین پوشش نیز با بهترین متریال موجود در جهان( تفلون سوییسی ) می باشد که کیفیت فوق العاده ای دارد.

·       بدنه

بدنه این محصول از استیل 304 ساخته شده است، فلزی که برای امر پخت و پز عالی است البته مسئله ای که باعث جذابیت و زیبایی این محصول شده است طراحی بی نظیر و خاص بدنه آن است.

·       پخت و پز

کیفیت وافل های تهیه شده از این دستگاه به سه عضو اصلی این دستگاه وابسته است سه عضوی که وجودشان باعث کیفیت و بافت فوق العاده وافل های تهیه شده از این محصول شده است که این اعضا شامل: صفحه، المنت و ترموستات می باشد.

·       المنت

بر خلاف محصولات بی کیفیت مشابه محصول وافل ساز ماهی دهن باز دارای المنت صفحه ای می باشد.

این نوع المنت ها بسیار پر قدرت بوده و دارای کیفیت و طول عمر بسیار زیادی است و می تواند حرارت را به صورت یک نواخت به صفحات وافل ساز ماهی دهن باز منتقل نماید.

·       ترموستات

وافل ساز ماهی دهن باز دهن باز تولید شده توسط گروه تولیدی EHC دارای بهترین و با کیفیت ترین ترموستات موجود در بازار بوده که باعث کاربری و پخت بهتر شده است.

شما می توانید میزان حرارت صفحات این محصول را از 50 تا 300 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و با چراغ سیگنال موجود بر روی دستگاه از رسیدن حرارت صفحات به میزان دلخواه خود آگاه شوید.

·       مدت زمان پخت

مدت زمان پخت یکی از بزرگترین دغدغه های صاحبان مشاغل مربوطه است چرا که تاخیر در سفارش مشتری باعث عدم رضایت مشتری خواهد و این موضوع در دراز مدت به کسب و کار آسیب خواهد زد.

اما وافل ساز ماهی دهن باز گروه تولیدی EHC این گونه مشکلات را به همراه ندارد که این موضوع نیز به دو عضو این دستگاه یعنی تایمر و ترموستات آن است.

این دو عضو با یکدیگر رابطه معکوس داشته یعنی هر چقدر دما توسط ترموستات بالاتر برود زمان پخت کمتر خواهد بود.

 

·       خدمات پس از فروش

همانطور که گفته شد گروه تولیدی EHC هدفی بزرگ دارد که آن نیز رضایت مندی مشتری است.

تمامی محصولات گروه تولیدی EHC دارای یکسال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش می باشد.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 27 ]

[ سه شنبه 4 شهريور 1399 ] 11:06 ] [ ehcco ]

[ ]

ادامه مقاله وافل ساز بستنی

ادامه مقاله وافل ساز بستنی

 

·       بدنه

بدنه این محصول از استیل 304 ساخته شده است، فلزی که برای امر پخت و پز عالی است البته مسئله ای که باعث جذابیت و زیبایی این محصول شده است طراحی بی نظیر و خاص بدنه آن است.

 

·       پخت و پز

کیفیت وافل های تهیه شده از دستگاه وافل ساز نان بستنی به سه عضو اصلی این دستگاه وابسته است سه عضوی که وجودشان باعث کیفیت و بافت فوق العاده وافل های تهیه شده از این محصول شده است که این اعضا شامل: صفحه، المنت و ترموستات می باشد.

·       المنت

بر خلاف محصولات بی کیفیت مشابه محصول وافل ساز نان بستنی گروه تولیدی EHC دارای المنت صفحه ای می باشد.

این نوع المنت ها بسیار پر قدرت بوده و دارای کیفیت و طول عمر بسیار زیادی است و می تواند حرارت را به صورت یک نواخت به صفحات وافل ساز سوسیسی منتقل نماید.

·       ترموستات

وافل ساز نان بستنی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC دارای بهترین و با کیفیت ترین ترموستات موجود در بازار بوده که باعث کاربری و پخت بهتر شده است.

شما می توانید میزان حرارت صفحات این محصول را از 50 تا 300 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و با چراغ سیگنال موجود بر روی دستگاه از رسیدن حرارت صفحات به میزان دلخواه خود آگاه شوید.

علاوه بر موارد ذکر شده اپراتور دستگاه وافل ساز نان بستنی به واسطه طراحی زاویه دار دید بهتری درجه ترموستات دارد.

·       مدت زمان پخت

مدت زمان پخت یکی از بزرگترین دغدغه های صاحبان مشاغل مربوطه است چرا که تاخیر در سفارش مشتری باعث عدم رضایت مشتری خواهد و این موضوع در دراز مدت به کسب و کار آسیب خواهد زد.

اما وافل ساز نان بستنی گروه تولیدی EHC این گونه مشکلات را به همراه ندارد که این موضوع نیز به دو عضو این دستگاه یعنی تایمر و ترموستات آن است.

این دو عضو با یکدیگر رابطه معکوس داشته یعنی هر چقدر دما توسط ترموستات بالاتر برود زمان پخت کمتر خواهد بود.

 

·       خدمات پس از فروش

همانطور که گفته شد گروه تولیدی EHC هدفی بزرگ دارد که آن نیز رضایت مندی مشتری است.

تمامی محصولات گروه تولیدی EHC دارای یکسال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش می باشد.

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 27 ]

[ دوشنبه 3 شهريور 1399 ] 12:04 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل 9 کشور مختلف

وافل در 9 کشور مختلف

وافل یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان است و شهرت بسار زیادی بین مردم دارد و می توان گفت طیف وسیعی از مردم از وافل استفاده می کنند.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با 9 کشور که وافل های بی نظیری دارند آشنا کنیم.

1.       استروپ وافل از هلند

استروپ وافل یکی از بهترین های دنیای وافل می باشد این وافل از دو لایه وافل نازک تشکیل شده است که بین آن دو نوعی شیره وجود که در هوای محیط سفت است.

بسیاری از مردم هلند و مسافرانی که به هلند سفر می کنند این وافل را در کنار چایی یا قهوه میل می کنند؛ آن ها وافل را بر روی فنجان چای یا قهوه قرار می دهند تا حرارت چای باعث نرم شیره وافل شود که طعمی لذیذ به ارمفان می آورد.

 

2.       وافل بلژیکی از بلژیک

وافل بلژیکی را می توان مشهور ترین وافل در جهان نام برد البته وافل بلژیکی یک خانواده است با چندین نوع وافل.

سرو این نوع وافل ها به مصرف کننده بستگی دارد و هر چند که این نوع وافل ها بسیار شیرین و خوشمزه هستند اما می توان در کنار تمامی افزودنی ها سرو کرد.

 

3.       وافل مرغ از آمریکا

شاید کمی عجیب باشد ترکیب وافل و مرغ اما از نظر مردم این کشور اینگونه نیست.

وافل مرغ متشکل از وافل آمریکایی در کنار سس سویا می باشد که طعمی دلچب برای این غذا فراهم کرده است.

این غذا در امریکا یک غذای جبنوبی محسوب می شود هر چند که برخی نیز معتقد هستند این فقط بازی با کلمات است.

این غذا برای اولین بار در رستوران هارلم در سال 1930 معرفی شد.

این نوع وافل در آمریکا یک وعده غذایی کامل محسوب می شود و طرفداران زیادی دارد.

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 28 ]

[ شنبه 1 شهريور 1399 ] 18:21 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل 9 کشور مختلف

وافل در 9 کشور مختلف

وافل یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان است و شهرت بسار زیادی بین مردم دارد و می توان گفت طیف وسیعی از مردم از وافل استفاده می کنند. 

در این مقاله قصد داریم تا شما را با 9 کشور که وافل های بی نظیری دارند آشنا کنیم.

1.       استروپ وافل از هلند

استروپ وافل یکی از بهترین های دنیای وافل می باشد این وافل از دو لایه وافل نازک تشکیل شده است که بین آن دو نوعی شیره وجود که در هوای محیط سفت است.

بسیاری از مردم هلند و مسافرانی که به هلند سفر می کنند این وافل را در کنار چایی یا قهوه میل می کنند؛ آن ها وافل را بر روی فنجان چای یا قهوه قرار می دهند تا حرارت چای باعث نرم شیره وافل شود که طعمی لذیذ به ارمغان می آورد.

  

2.       وافل بلژیکی از بلژیک

وافل بلژیکی را می توان مشهور ترین وافل در جهان نام برد البته وافل بلژیکی یک خانواده است با چندین نوع وافل.

سرو این نوع وافل ها به مصرف کننده بستگی دارد و هر چند که این نوع وافل ها بسیار شیرین و خوشمزه هستند اما می توان در کنار تمامی افزودنی ها سرو کرد.

 

3.       وافل مرغ از آمریکا

شاید کمی عجیب باشد ترکیب وافل و مرغ اما از نظر مردم این کشور اینگونه نیست.

وافل مرغ متشکل از وافل آمریکایی در کنار سس سویا می باشد که طعمی دلچب برای این غذا فراهم کرده است.

این غذا در امریکا یک غذای جنوبی محسوب می شود هر چند که برخی نیز معتقد هستند این فقط بازی با کلمات است.

این غذا برای اولین بار در رستوران هارلم در سال 1930 معرفی شد.

این نوع وافل در آمریکا یک وعده غذایی کامل محسوب می شود و طرفداران زیادی دارد. 

 

4.       وافل روزت از اسکاندیناوی

وافل روزت یکی دیگر از وافل های معروف می باشد این وافل صرفا به عنوان شیرینی سرو می شود.

این وافل بسیار سریع آماده می شود و همین امر سبب شده است تا به عنوان میان وعده در خیابان ها نیز بفروش برسد.

برای پخت این وافل حتما باید از میله مخصوص خودش استفاده کرد.

 

5.       پیزل از ایتالیا

همانطور که از نام این وافل مشخص است ظاهری همانند پیتزا دارد البته یک ظاهر ساده و با رنگ طلایی.

این وافل در ایتالیا به درمان کننده نیز معروف است دلیلش هم روایت های قدیمیان می باشد.

همانطور که گفته شد این وافل بسیار شبیه پیتزا می باشد و این نوع وافل را نیز همانند پیتزا تزیین کرده و سرو می کنند البته با افزودنی های شیرین و میوه جات

  

6.       تایایکی از ژاپن

طبیعی است که کشوری همچون ژاپن که یکی از بزرگترین مصرف کنندگان ماهی در جهان است وافل با شکل ماهی نیز داشته باشد.

این نوع وافل مانند پیراشکی است که درون آن لوبیای قرمز یا ماهی پر شده است که در تمامی خیابان های ژاپن فروشندگان آن قرار دارند.

تایایکی تنها یک وافل نیست و نشان دهنده شخصیت شما نیز می باشد؛ نوع رفتار و نحوه میل کردن وافل تایایکی نشان دهنده شخصیت شما می باشد.

  

7.       کانوم رانگ از تایلند

کانوم رانگ یکی از خوش طعم ترین وافل ها در آسیای شرقی می باشد این وافل با خمیر و نارگیل پخته می شود و نارگیل سبب شده است تا این وافل طرفداران زیادی داشته باشد.

 

8.       وافل تخم مرغی از هنگ کنگ

کشور چین نیز یک دیگر از کشورهای این مقاله می باشد که توانسته است تقریبا وافل حبابی را در کل دنیا به محبوبیت برساند.

وافل تخم مرغی یا حبابی در سرتاسر جهان بسیار معروف است.

این وافل در کشور چین به عنوان یک غذای خیابانی سرو می گردد و طرفداران زیادی نیز دارد.

این وافل معمولا با بستنی سرو می گردد البته با افزودنی های پروتیینی نیز سرو می شود اما به صورت محدود.

 

9.       وافل پائو د از برزیل

این وافل با دیگر وافل ها کمی متفاوت است، این وافل در بزریل تحت عنوان وافل برزیلی نیز شناخته می شود.

این وافل ها با پنیری با نام رگیگانو پخته می شود.

بسیاری از مردم برزیل این وافل را در کنار غذا های پروتیینی سرو می کنند برخی دیگر به عنوان شیرینی.

پنیر رگیگانو شوری زیادی ندارد و طعم این وافل نیز شور نیست بلکه یک طعم ملث می باشد.


برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 25 ]

[ چهارشنبه 29 مرداد 1399 ] 13:50 ] [ ehcco ]

[ ]

ادامه انواع نکاتی درباره انواع وافل ها

در ادامه بحث نکاتی درباره وافل ها خواهیم داشت:

1.       مغول ها نیز در عرضه وافل در جهان جایگاه بزرگی دارند.

تمامی ما از نام مغول فقط چنگیز خان معروف را می شناسیم اما یکی از بزرگترین برند های تولید وافل در جهان توسط برادران فرانک اداره می گردد.

اگو مایونز یکی یکی از موفق ترین شرکت ها حتی در زمان رکود بزرگ جهانی که پس از جنگ جهانی رخ داد نیز سود بسیار زیادی کسب کردند.

  

2.       توماس جفرسون، کسی وافل ساز را وارد آمریکا کرد

شاید شما فکر کنید که وافل ساز ها توسط کرنلیوس اسوارتات در آمریکا شناخته شد اما اینطور نیست.

توماس جفرسون یکی از اشخاصی بود که وافل ساز آهنی را به آمریکا برد از آنجایی که او یک سیاستمدار بود به هدیه او که همان وافل ساز آهنی بود توجه بسیاری شد و سبب شد تا کرنلیئس اسوارتات با ایجاد کمی تغییرات در وافل ساز آهنی اقدام به ثبت اختراع آن کند.

 

3.       29 وافل فقط در 10 دقیقه

وافل هر چند که به نظر می رسد اما کالری مناسبی دارد و طبیعتا نمی توان مقدار زیادی وافل خورد اما این شیرینی آنقدر محبوب است که سبب می شود فردی فقط در 10 دقیقه 29 وافل میل کند.

پاتریک برتولتی یک جارو برقی تمام عیار؛ این فرد رکورد هایی نظیر خوردن بیشترین هات داگ و چند مورد دیگر در کارنامه خود دارد.

او با خوردن 29 وافل در 10 دقیقه فردی به نام جوی چستونت را شکست دارد و رکورد جدیدی زد.

 

4.       وافل یخ زده؟؟؟

تا اینجا چند برند را معرفی کردیم که وافل در سود دهی یا گسترش آنها نقش داشته اما می خواهیم یک برند دیگری را معرفی کنیم.

برند ایگو در آن زمان دست به اقدام جالبی زد که امیدوار بود که این موضوع سبب شود تا به سود کلانی دست پیدا کند اما اینگونه نبود.

این شرکت ابتدا وافل یخ زده را به بازار معرفی کرد و برای اینکه مردم بیشتری را به سمت محصول خود جذب کند نام محصول خود را فروفافل نام گذاری کرد.

هر چند که این محصول مشتریان خاص خود را دارد اما مردم وافل های تازه را به وافل یخ زده ترجیح می دهند.

 

5.       وافل به کمک بستنی فروشان شتافت.

بستنی قیفی، این بستنی از یک قیف که بان درست شده است سرو می شود و اسکوپ های بستنی داخل قیف نان گذاشته می شود اما آیا تا بحال فکر کردید که نان قیفی بستنی از کجا آمده؟؟؟

در سال 1904 در سنت لوییس یک جشنواره برگزار شد که در آن تعداد زیادی بستنی فروش شرکت کردند یکی از بستنی فروش ها در همان مرحله اول شکست خورد اما او باید پیروز این مسابقه می شد ایده ای به ذهن او رسید سپس نزد یکی از دوستان خود که فروشنده وافل بود رفت و از او درخواست کمک کرد؛ دوست او به وسیله چندین وافل نان قیفی ساخت که اسکوپ های بستنی داخل آن قرار داده می شد.

این اتفاق که منجر به تولید بستنی قیفی بود در سال 1904 روی داد.

 

6.       بروکسل دیروز، بلژیکی امروز

وافل بلژیکی یا بروکسل در اروپا شناخته شده بود اما در آمریکا اینطور نبود. در سال 1962 در سیاتل آمریکا فردی به نام موریس ورمرس که از اهالی بروکسل نیز بود وافل بروکسل را در یک نمایشگاه جهانی به مردم معرفی کرد.

مردم آمریکا بروکسل را اصلا نمی شناختند از این رو بسیار عصبانی بودند که چنین محصولی نام غیر مفهومی دارد در اینجا بود که موریس ورمرس نام وافل بروکسل را به وافل بلژیکی تغییر داد. 

شما چه نکاتی از وافل می دانید؟؟؟؟

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , سالاد بار , تجهیزات کافه , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , وافل حبابی ,

[ بازدید : 34 ]

[ دوشنبه 27 مرداد 1399 ] 13:42 ] [ ehcco ]

[ ]

نکاتی درباره انواع وافل ها

12 نکـــته در مورد وافــل 

وافل یکی از نان و یا شیرینی های معروف در جهان و کشورمان ایران است اما نکات جالب زیادی از این نان وجود دارد که ما از آن ها بی خبریم!

در ادامه به 12 نکته بسیار جالب وافل می پردازیم:

1.       وافل یکی از قدیمی ترین نان هاست.

در قرن 14 میلادی مردم زیادی از وافل خوششان آمد و یک آشپز فرانسوی به همسر خود به عنوان هدیه کامل ترین دستور پخت وافل را داد.

در همان زمان های وافل ساز آهنی نیز ساخته شد.

 

 

2.       طراحان شرکت نایک برای طراحی کفش های اسنیکرز از وافل الهام گرفته اند.

شاید کمی عجیب باشد اما کفش های امروزی شرکت نایک از وافل الگو گرفته و طراحی شده اند؛ شخصی به نام  بیل باوئرمن که یکی از طراحان شرکت نایک بود به دنبال یک طرح برای لایه زیرین کفش های ورزشی امروزی بود او که بسیار درگیر طراحی بود ناگهان با دیدن شکل لانه زنبوری وافل ایده ای به ذهنش رسید که زیمنه ساز تولید کفش های امروزی نایک شد.

برای طراحی قالب لایه زیرین کفش های ورزشی آن ها از یک وافل ساز کمک گرفتند و این اتفاق در سال 1971 رخ داد.

 

 

3.       وافل در بلژیک و فرانسه برای اولین بار پخته شد اما نامش هلندی است

هر چند که بسیاری معتقد هستند که وافل در بلژیک و فرانسه و حتی چین برای اولین بار پخته شده است اما کلمه وافل از کلمه هلندی ویفر گرفته شده است.

نام وافل در سال 1725 در انگلیس برای این نان انتخاب شد.

 

4.       145 وافل در دقیقه!!! آیا شدنی است؟؟؟

خانه وافل یکی از بزرگترین برند های غذایی در انگلستان است که شهرت بسیار زیادی نیز دارد و فعالیت خود را از 60 سال پیش آغاز نموده است.

از ابتدای فعالیت این برند تا به امروز بیش از 877 وافل توسط این برند به فروش رسیده است و طی نظر سنجی ها بسیاری از مشتریان از وافل راضی راضی بوده اند.

این برند خود را برزگترین تولید کننده وافل در اروپا می داند.

 

5.       رکورد بزرگترین وافل دنیا 2.5 متر می باشد

در کشورمان نیز رکورد هایی همچون طولانی ترین کباب یا ساندویچ دیده ایم اما بزرگترین وافل کمی هیجان انگیز تر است.

بزرگترین وافل در کشور هلند و توسط شخصی به نام استیتچینگ گودا پخته شده است.

 

6.       در جهان 2 روز به نام روز وافل نام گذاری شده است.

در بسیاری از کشور ها روز رخداد های مهم یا سالگرد فوت یا تولد اشخصاص شاخص را به نام آن ها می نامند و کمی عجیب است که برای یک نان روزی را اختصاص دهند.

اما برای وافل دو روز متفاوت تحت عنوان وافل در نظر گرفته شده است.

اولین بار سوئدی ها پیشنهاد دادند تا روز 25 مارس روز وافل نام گذاری شود و در اروپا نیز بسیاری در این روز انواع وافل ها را میل می کنند اما در آمریکا نیز روز 24 اوت روز وافل نام گذاری شده است روزی که اولین وافل ساز در آمریکا به ثبت اختراع رسید.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل حبابی , وافل بلژیکی , وافل ماهی , وافل کاجی ,

[ بازدید : 33 ]

[ يکشنبه 26 مرداد 1399 ] 14:08 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل ساز کاجی

وافل ساز کاجی

یکی دیگر از محصولات گروه تولیدی EHC وافل ساز کاجی می باشد؛ محصولی که در ابعاد 405*298*185 طراحی و تولید شده است که فقط 9 کیلو گرم وزن داشته و به دلیل این طراحی خاص این محصول به فضای زیادی برای فعالیت نداشته که این امر سبب کاهش هزینه های مالی مربوط به محل کار می باشد.

 

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC برتری و مزیت های خاص خود را نبست به وافل ساز های مشابه دارد که از جمله برتری های وافل ساز کاجی برند EHC می توان به بدنه آن که از استیل 304 ضد زنگ که مخصوص مواد غذایی می باشد اشاره کرد.

ویژگی دیگر این محصول صفحه مقاوم آن است که از جنس آلومینیوم آلیاژی است که نسبت به محصولات مشابه از کیفیت پخت بالایی بر خوردار است که با استفاده از روکش نچسب تفلون با متریال خاص و درجه یک سوییسی که کیفیت آن را چندین برابر کرده است.

از دیگر مزایای این وافل ساز کاجی گروه تولیدی EHC می توان به ترموستات 300 درجه نصب شده روی دستگاه اشاره کرد که این امکان را به اپراتور می دهد که با تنظیم حرارت دستگاه زمان دلخواه برای پخت وافل را تعیین نماید به این صورت که اگر دمای دستگاه 200 درجه باشد مدت زمان به 4 دقیقه و اگر دما 250 درجه باشد مدت زمان پخت 2.5 دقیقه خواهد بود که در این زمان و دما خمیر وافل بصورت کامل پخته شده و آماده سرو می گردد.

همچنین وافل ساز کاجی گروه تولیدی EHC دارای تایمر جهت تایین زمان پخت می باشد که شما می توانید بر زمان و نوع پخت دقت بیشتری داشته باشید.

مزیت دیگری که این دستگاه دارد المنت های صفحه ای پر قدرت و مقاوم آن اشاره کرد که این از المنت ها نسبت به المنت های دیگر دارای کیفیت و طول عمر بیشتری می باشند و موجب می شود که حرارت را به صورت یک نواخت به صفحات وافل ساز کاجی منتقل کند

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC از دو صفحه تشکیل شده است که به صورت چهار خانه ای می باشد که این امر سبب می شود که در مدت زمانی کوتاه  بتواند پاسخگوی تمامی نیاز های مشتریان بوده و وافل کاجی را با بهترین کیفیت و بافتی فوق العاده به مشتریان ارائه نماید.

وافل کاجی از آن دسته وافل هایی است که در جهان و ایران طرفداران بسیار زیادی داشته و در کشور های  آسیای شرقی همچون چین به عنوان یک میان وعده مناسب و یک غدای خیابانی  مصرف می شود.

 

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC این امکان را می دهد که افراد علاقه مند به صنعت غذا کسب و کاری نو و با سود و بازدهی عالی راه اندازی کنند.

وافل کاجی را می توان با انواع بستنی ها، شکلات و کرم ها یا تکه های میوه سرو کرد که این امر حس خوشایندی به مصرف کننده القا می کنند.

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 22 ]

[ چهارشنبه 22 مرداد 1399 ] 12:24 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل سازحبابی

وافل ساز حبابی

وافل ساز حبابی یکی از محصولات پر فروش گروه تولیدی EHC می باشد، محصولی که امروزه در تمامی نوتلا بارهای سطح کشور مشاهده می شود.

تاریخچه

نامی که امروزه برای این دستگاه بسیار رایج است وافل ساز هنگ کنگی و یا وافل ساز تخم مرغی است و طبیعتا ذهن ما به سمت چین متمایل می شود و فکر می کنیم که کشور چین زادگاه این محصول است اما این موضوع حقیقت نداشته و بازی با کلمات است.

اولین وافل ساز در قرن چهاردهم میلادی ساخته شد، این وافل ساز متشکل از دو صفحه آهنی بود که به یک دیگر متصل شده بودند و انواع اشکال مختلف از وافل ها در آن زمان دیده شد از وافل هایی که به شکل نماد های مذهبی بودند تا وافل هایی با اشکال نیزه و شمشیر برای تقویت روحیه جنگ طلبی سربازان.

اما چرا با توجه به این که این محصول توسط یک آمریکایی و در کشور آمریکا ساخته شده است نامش باید هنگ کنگی باشد؟؟؟

هر چند که این اختراع اسوارتات بسیار محبوب بود اما بعد از گذشت زمان رفته رفته طرفداران خود را از دست داد چرا که مردم آمریکا وافل های بلژیکی یا لژو را به این نوع وافل ترجیح می دادند و این محصول بر خلاف غرب در کشور چین بسیار مورد استقبال قرار گرفت بطوری که بسیاری از کهنسالان کشور چین با این محصول خاطره دارند لذا آنقدر این محصول در چین بخصوص دو شهر هنگ کنگ و ماکائو محبوب بود که به وافل هنگ کنگی معروف است.

تا قبل از سال 1882 میلادی تمامی وافل ساز ها با ذغال، داغ می شدند تا اینکه فردی به نام هنری دبلی با اتو اقدام به پخت وافل کرد شاید کمی خنده دار بنظر برسد اما این محصول تبدیل به الگویی برای بسیاری از صنایع و جامعه بود بطوری که بعد از این ماجرا بسیاری از شرکت ها در محصولات خود تغییراتی داده و انرژی برق را جایگزین انرژی های دیگر کردند.

اولین وافل ساز حبابی برقی صنعتی توسط شرکت جنرال الکترونیک به بازار عرضه شد.

اگر شما هم از این محصول خوشتان آمده و قصد خرید این محصول را دارید، گروه تولیدی EHC به عنوان اولین و بزرگ ترین تولید کننده وافل ساز ها در کشورمان آماده فروش این محصول با بهترین قیمت و کیفیت به شما عزیزان می باشد.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل کاجی , وافل بابل , وافل چوروس , وافل بلژیکی , وافل ماهی , وافل حبابی ,

[ بازدید : 22 ]

[ سه شنبه 21 مرداد 1399 ] 17:17 ] [ ehcco ]

[ ]

ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]