وافل 9 کشور مختلف

وافل در 9 کشور مختلف

وافل یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان است و شهرت بسار زیادی بین مردم دارد و می توان گفت طیف وسیعی از مردم از وافل استفاده می کنند. 

در این مقاله قصد داریم تا شما را با 9 کشور که وافل های بی نظیری دارند آشنا کنیم.

1.       استروپ وافل از هلند

استروپ وافل یکی از بهترین های دنیای وافل می باشد این وافل از دو لایه وافل نازک تشکیل شده است که بین آن دو نوعی شیره وجود که در هوای محیط سفت است.

بسیاری از مردم هلند و مسافرانی که به هلند سفر می کنند این وافل را در کنار چایی یا قهوه میل می کنند؛ آن ها وافل را بر روی فنجان چای یا قهوه قرار می دهند تا حرارت چای باعث نرم شیره وافل شود که طعمی لذیذ به ارمغان می آورد.

  

2.       وافل بلژیکی از بلژیک

وافل بلژیکی را می توان مشهور ترین وافل در جهان نام برد البته وافل بلژیکی یک خانواده است با چندین نوع وافل.

سرو این نوع وافل ها به مصرف کننده بستگی دارد و هر چند که این نوع وافل ها بسیار شیرین و خوشمزه هستند اما می توان در کنار تمامی افزودنی ها سرو کرد.

 

3.       وافل مرغ از آمریکا

شاید کمی عجیب باشد ترکیب وافل و مرغ اما از نظر مردم این کشور اینگونه نیست.

وافل مرغ متشکل از وافل آمریکایی در کنار سس سویا می باشد که طعمی دلچب برای این غذا فراهم کرده است.

این غذا در امریکا یک غذای جنوبی محسوب می شود هر چند که برخی نیز معتقد هستند این فقط بازی با کلمات است.

این غذا برای اولین بار در رستوران هارلم در سال 1930 معرفی شد.

این نوع وافل در آمریکا یک وعده غذایی کامل محسوب می شود و طرفداران زیادی دارد. 

 

4.       وافل روزت از اسکاندیناوی

وافل روزت یکی دیگر از وافل های معروف می باشد این وافل صرفا به عنوان شیرینی سرو می شود.

این وافل بسیار سریع آماده می شود و همین امر سبب شده است تا به عنوان میان وعده در خیابان ها نیز بفروش برسد.

برای پخت این وافل حتما باید از میله مخصوص خودش استفاده کرد.

 

5.       پیزل از ایتالیا

همانطور که از نام این وافل مشخص است ظاهری همانند پیتزا دارد البته یک ظاهر ساده و با رنگ طلایی.

این وافل در ایتالیا به درمان کننده نیز معروف است دلیلش هم روایت های قدیمیان می باشد.

همانطور که گفته شد این وافل بسیار شبیه پیتزا می باشد و این نوع وافل را نیز همانند پیتزا تزیین کرده و سرو می کنند البته با افزودنی های شیرین و میوه جات

  

6.       تایایکی از ژاپن

طبیعی است که کشوری همچون ژاپن که یکی از بزرگترین مصرف کنندگان ماهی در جهان است وافل با شکل ماهی نیز داشته باشد.

این نوع وافل مانند پیراشکی است که درون آن لوبیای قرمز یا ماهی پر شده است که در تمامی خیابان های ژاپن فروشندگان آن قرار دارند.

تایایکی تنها یک وافل نیست و نشان دهنده شخصیت شما نیز می باشد؛ نوع رفتار و نحوه میل کردن وافل تایایکی نشان دهنده شخصیت شما می باشد.

  

7.       کانوم رانگ از تایلند

کانوم رانگ یکی از خوش طعم ترین وافل ها در آسیای شرقی می باشد این وافل با خمیر و نارگیل پخته می شود و نارگیل سبب شده است تا این وافل طرفداران زیادی داشته باشد.

 

8.       وافل تخم مرغی از هنگ کنگ

کشور چین نیز یک دیگر از کشورهای این مقاله می باشد که توانسته است تقریبا وافل حبابی را در کل دنیا به محبوبیت برساند.

وافل تخم مرغی یا حبابی در سرتاسر جهان بسیار معروف است.

این وافل در کشور چین به عنوان یک غذای خیابانی سرو می گردد و طرفداران زیادی نیز دارد.

این وافل معمولا با بستنی سرو می گردد البته با افزودنی های پروتیینی نیز سرو می شود اما به صورت محدود.

 

9.       وافل پائو د از برزیل

این وافل با دیگر وافل ها کمی متفاوت است، این وافل در بزریل تحت عنوان وافل برزیلی نیز شناخته می شود.

این وافل ها با پنیری با نام رگیگانو پخته می شود.

بسیاری از مردم برزیل این وافل را در کنار غذا های پروتیینی سرو می کنند برخی دیگر به عنوان شیرینی.

پنیر رگیگانو شوری زیادی ندارد و طعم این وافل نیز شور نیست بلکه یک طعم ملث می باشد.


برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 25 ]

[ چهارشنبه 29 مرداد 1399 ] 13:50 ] [ ehcco ]

[ ]

ادامه انواع نکاتی درباره انواع وافل ها

در ادامه بحث نکاتی درباره وافل ها خواهیم داشت:

1.       مغول ها نیز در عرضه وافل در جهان جایگاه بزرگی دارند.

تمامی ما از نام مغول فقط چنگیز خان معروف را می شناسیم اما یکی از بزرگترین برند های تولید وافل در جهان توسط برادران فرانک اداره می گردد.

اگو مایونز یکی یکی از موفق ترین شرکت ها حتی در زمان رکود بزرگ جهانی که پس از جنگ جهانی رخ داد نیز سود بسیار زیادی کسب کردند.

  

2.       توماس جفرسون، کسی وافل ساز را وارد آمریکا کرد

شاید شما فکر کنید که وافل ساز ها توسط کرنلیوس اسوارتات در آمریکا شناخته شد اما اینطور نیست.

توماس جفرسون یکی از اشخاصی بود که وافل ساز آهنی را به آمریکا برد از آنجایی که او یک سیاستمدار بود به هدیه او که همان وافل ساز آهنی بود توجه بسیاری شد و سبب شد تا کرنلیئس اسوارتات با ایجاد کمی تغییرات در وافل ساز آهنی اقدام به ثبت اختراع آن کند.

 

3.       29 وافل فقط در 10 دقیقه

وافل هر چند که به نظر می رسد اما کالری مناسبی دارد و طبیعتا نمی توان مقدار زیادی وافل خورد اما این شیرینی آنقدر محبوب است که سبب می شود فردی فقط در 10 دقیقه 29 وافل میل کند.

پاتریک برتولتی یک جارو برقی تمام عیار؛ این فرد رکورد هایی نظیر خوردن بیشترین هات داگ و چند مورد دیگر در کارنامه خود دارد.

او با خوردن 29 وافل در 10 دقیقه فردی به نام جوی چستونت را شکست دارد و رکورد جدیدی زد.

 

4.       وافل یخ زده؟؟؟

تا اینجا چند برند را معرفی کردیم که وافل در سود دهی یا گسترش آنها نقش داشته اما می خواهیم یک برند دیگری را معرفی کنیم.

برند ایگو در آن زمان دست به اقدام جالبی زد که امیدوار بود که این موضوع سبب شود تا به سود کلانی دست پیدا کند اما اینگونه نبود.

این شرکت ابتدا وافل یخ زده را به بازار معرفی کرد و برای اینکه مردم بیشتری را به سمت محصول خود جذب کند نام محصول خود را فروفافل نام گذاری کرد.

هر چند که این محصول مشتریان خاص خود را دارد اما مردم وافل های تازه را به وافل یخ زده ترجیح می دهند.

 

5.       وافل به کمک بستنی فروشان شتافت.

بستنی قیفی، این بستنی از یک قیف که بان درست شده است سرو می شود و اسکوپ های بستنی داخل قیف نان گذاشته می شود اما آیا تا بحال فکر کردید که نان قیفی بستنی از کجا آمده؟؟؟

در سال 1904 در سنت لوییس یک جشنواره برگزار شد که در آن تعداد زیادی بستنی فروش شرکت کردند یکی از بستنی فروش ها در همان مرحله اول شکست خورد اما او باید پیروز این مسابقه می شد ایده ای به ذهن او رسید سپس نزد یکی از دوستان خود که فروشنده وافل بود رفت و از او درخواست کمک کرد؛ دوست او به وسیله چندین وافل نان قیفی ساخت که اسکوپ های بستنی داخل آن قرار داده می شد.

این اتفاق که منجر به تولید بستنی قیفی بود در سال 1904 روی داد.

 

6.       بروکسل دیروز، بلژیکی امروز

وافل بلژیکی یا بروکسل در اروپا شناخته شده بود اما در آمریکا اینطور نبود. در سال 1962 در سیاتل آمریکا فردی به نام موریس ورمرس که از اهالی بروکسل نیز بود وافل بروکسل را در یک نمایشگاه جهانی به مردم معرفی کرد.

مردم آمریکا بروکسل را اصلا نمی شناختند از این رو بسیار عصبانی بودند که چنین محصولی نام غیر مفهومی دارد در اینجا بود که موریس ورمرس نام وافل بروکسل را به وافل بلژیکی تغییر داد. 

شما چه نکاتی از وافل می دانید؟؟؟؟

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , سالاد بار , تجهیزات کافه , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , وافل حبابی ,

[ بازدید : 34 ]

[ دوشنبه 27 مرداد 1399 ] 13:42 ] [ ehcco ]

[ ]

نکاتی درباره انواع وافل ها

12 نکـــته در مورد وافــل 

وافل یکی از نان و یا شیرینی های معروف در جهان و کشورمان ایران است اما نکات جالب زیادی از این نان وجود دارد که ما از آن ها بی خبریم!

در ادامه به 12 نکته بسیار جالب وافل می پردازیم:

1.       وافل یکی از قدیمی ترین نان هاست.

در قرن 14 میلادی مردم زیادی از وافل خوششان آمد و یک آشپز فرانسوی به همسر خود به عنوان هدیه کامل ترین دستور پخت وافل را داد.

در همان زمان های وافل ساز آهنی نیز ساخته شد.

 

 

2.       طراحان شرکت نایک برای طراحی کفش های اسنیکرز از وافل الهام گرفته اند.

شاید کمی عجیب باشد اما کفش های امروزی شرکت نایک از وافل الگو گرفته و طراحی شده اند؛ شخصی به نام  بیل باوئرمن که یکی از طراحان شرکت نایک بود به دنبال یک طرح برای لایه زیرین کفش های ورزشی امروزی بود او که بسیار درگیر طراحی بود ناگهان با دیدن شکل لانه زنبوری وافل ایده ای به ذهنش رسید که زیمنه ساز تولید کفش های امروزی نایک شد.

برای طراحی قالب لایه زیرین کفش های ورزشی آن ها از یک وافل ساز کمک گرفتند و این اتفاق در سال 1971 رخ داد.

 

 

3.       وافل در بلژیک و فرانسه برای اولین بار پخته شد اما نامش هلندی است

هر چند که بسیاری معتقد هستند که وافل در بلژیک و فرانسه و حتی چین برای اولین بار پخته شده است اما کلمه وافل از کلمه هلندی ویفر گرفته شده است.

نام وافل در سال 1725 در انگلیس برای این نان انتخاب شد.

 

4.       145 وافل در دقیقه!!! آیا شدنی است؟؟؟

خانه وافل یکی از بزرگترین برند های غذایی در انگلستان است که شهرت بسیار زیادی نیز دارد و فعالیت خود را از 60 سال پیش آغاز نموده است.

از ابتدای فعالیت این برند تا به امروز بیش از 877 وافل توسط این برند به فروش رسیده است و طی نظر سنجی ها بسیاری از مشتریان از وافل راضی راضی بوده اند.

این برند خود را برزگترین تولید کننده وافل در اروپا می داند.

 

5.       رکورد بزرگترین وافل دنیا 2.5 متر می باشد

در کشورمان نیز رکورد هایی همچون طولانی ترین کباب یا ساندویچ دیده ایم اما بزرگترین وافل کمی هیجان انگیز تر است.

بزرگترین وافل در کشور هلند و توسط شخصی به نام استیتچینگ گودا پخته شده است.

 

6.       در جهان 2 روز به نام روز وافل نام گذاری شده است.

در بسیاری از کشور ها روز رخداد های مهم یا سالگرد فوت یا تولد اشخصاص شاخص را به نام آن ها می نامند و کمی عجیب است که برای یک نان روزی را اختصاص دهند.

اما برای وافل دو روز متفاوت تحت عنوان وافل در نظر گرفته شده است.

اولین بار سوئدی ها پیشنهاد دادند تا روز 25 مارس روز وافل نام گذاری شود و در اروپا نیز بسیاری در این روز انواع وافل ها را میل می کنند اما در آمریکا نیز روز 24 اوت روز وافل نام گذاری شده است روزی که اولین وافل ساز در آمریکا به ثبت اختراع رسید.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل حبابی , وافل بلژیکی , وافل ماهی , وافل کاجی ,

[ بازدید : 33 ]

[ يکشنبه 26 مرداد 1399 ] 14:08 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل ساز کاجی

وافل ساز کاجی

یکی دیگر از محصولات گروه تولیدی EHC وافل ساز کاجی می باشد؛ محصولی که در ابعاد 405*298*185 طراحی و تولید شده است که فقط 9 کیلو گرم وزن داشته و به دلیل این طراحی خاص این محصول به فضای زیادی برای فعالیت نداشته که این امر سبب کاهش هزینه های مالی مربوط به محل کار می باشد.

 

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC برتری و مزیت های خاص خود را نبست به وافل ساز های مشابه دارد که از جمله برتری های وافل ساز کاجی برند EHC می توان به بدنه آن که از استیل 304 ضد زنگ که مخصوص مواد غذایی می باشد اشاره کرد.

ویژگی دیگر این محصول صفحه مقاوم آن است که از جنس آلومینیوم آلیاژی است که نسبت به محصولات مشابه از کیفیت پخت بالایی بر خوردار است که با استفاده از روکش نچسب تفلون با متریال خاص و درجه یک سوییسی که کیفیت آن را چندین برابر کرده است.

از دیگر مزایای این وافل ساز کاجی گروه تولیدی EHC می توان به ترموستات 300 درجه نصب شده روی دستگاه اشاره کرد که این امکان را به اپراتور می دهد که با تنظیم حرارت دستگاه زمان دلخواه برای پخت وافل را تعیین نماید به این صورت که اگر دمای دستگاه 200 درجه باشد مدت زمان به 4 دقیقه و اگر دما 250 درجه باشد مدت زمان پخت 2.5 دقیقه خواهد بود که در این زمان و دما خمیر وافل بصورت کامل پخته شده و آماده سرو می گردد.

همچنین وافل ساز کاجی گروه تولیدی EHC دارای تایمر جهت تایین زمان پخت می باشد که شما می توانید بر زمان و نوع پخت دقت بیشتری داشته باشید.

مزیت دیگری که این دستگاه دارد المنت های صفحه ای پر قدرت و مقاوم آن اشاره کرد که این از المنت ها نسبت به المنت های دیگر دارای کیفیت و طول عمر بیشتری می باشند و موجب می شود که حرارت را به صورت یک نواخت به صفحات وافل ساز کاجی منتقل کند

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC از دو صفحه تشکیل شده است که به صورت چهار خانه ای می باشد که این امر سبب می شود که در مدت زمانی کوتاه  بتواند پاسخگوی تمامی نیاز های مشتریان بوده و وافل کاجی را با بهترین کیفیت و بافتی فوق العاده به مشتریان ارائه نماید.

وافل کاجی از آن دسته وافل هایی است که در جهان و ایران طرفداران بسیار زیادی داشته و در کشور های  آسیای شرقی همچون چین به عنوان یک میان وعده مناسب و یک غدای خیابانی  مصرف می شود.

 

وافل ساز کاجی تولید شده توسط گروه تولیدی EHC این امکان را می دهد که افراد علاقه مند به صنعت غذا کسب و کاری نو و با سود و بازدهی عالی راه اندازی کنند.

وافل کاجی را می توان با انواع بستنی ها، شکلات و کرم ها یا تکه های میوه سرو کرد که این امر حس خوشایندی به مصرف کننده القا می کنند.

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , تجهیزات رستوران , تجهیزات کافی شاپ , تجهیزات فست فود-قهوه ساز , استرلایزر چاقو , فر چیمینی , کرپ ساز , وافل بلژیکی , اسپاگتی بستنی , چای ساز برقی , سالاد بار , تجهیزات کافه , دوغساز کلاسیک , دوغ ساز , وارمر سس , وارمر شکلات , آبشار شکلات , وافل چوروس , وافل کاجی , وافل ماهی , وافل بابل , - سرخ کن , چای ساز کلاسیک , شو کیک , وافل حبابی , دوغساز آبشاری , قهوه ترک ,

[ بازدید : 22 ]

[ چهارشنبه 22 مرداد 1399 ] 12:24 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل سازحبابی

وافل ساز حبابی

وافل ساز حبابی یکی از محصولات پر فروش گروه تولیدی EHC می باشد، محصولی که امروزه در تمامی نوتلا بارهای سطح کشور مشاهده می شود.

تاریخچه

نامی که امروزه برای این دستگاه بسیار رایج است وافل ساز هنگ کنگی و یا وافل ساز تخم مرغی است و طبیعتا ذهن ما به سمت چین متمایل می شود و فکر می کنیم که کشور چین زادگاه این محصول است اما این موضوع حقیقت نداشته و بازی با کلمات است.

اولین وافل ساز در قرن چهاردهم میلادی ساخته شد، این وافل ساز متشکل از دو صفحه آهنی بود که به یک دیگر متصل شده بودند و انواع اشکال مختلف از وافل ها در آن زمان دیده شد از وافل هایی که به شکل نماد های مذهبی بودند تا وافل هایی با اشکال نیزه و شمشیر برای تقویت روحیه جنگ طلبی سربازان.

اما چرا با توجه به این که این محصول توسط یک آمریکایی و در کشور آمریکا ساخته شده است نامش باید هنگ کنگی باشد؟؟؟

هر چند که این اختراع اسوارتات بسیار محبوب بود اما بعد از گذشت زمان رفته رفته طرفداران خود را از دست داد چرا که مردم آمریکا وافل های بلژیکی یا لژو را به این نوع وافل ترجیح می دادند و این محصول بر خلاف غرب در کشور چین بسیار مورد استقبال قرار گرفت بطوری که بسیاری از کهنسالان کشور چین با این محصول خاطره دارند لذا آنقدر این محصول در چین بخصوص دو شهر هنگ کنگ و ماکائو محبوب بود که به وافل هنگ کنگی معروف است.

تا قبل از سال 1882 میلادی تمامی وافل ساز ها با ذغال، داغ می شدند تا اینکه فردی به نام هنری دبلی با اتو اقدام به پخت وافل کرد شاید کمی خنده دار بنظر برسد اما این محصول تبدیل به الگویی برای بسیاری از صنایع و جامعه بود بطوری که بعد از این ماجرا بسیاری از شرکت ها در محصولات خود تغییراتی داده و انرژی برق را جایگزین انرژی های دیگر کردند.

اولین وافل ساز حبابی برقی صنعتی توسط شرکت جنرال الکترونیک به بازار عرضه شد.

اگر شما هم از این محصول خوشتان آمده و قصد خرید این محصول را دارید، گروه تولیدی EHC به عنوان اولین و بزرگ ترین تولید کننده وافل ساز ها در کشورمان آماده فروش این محصول با بهترین قیمت و کیفیت به شما عزیزان می باشد.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل کاجی , وافل بابل , وافل چوروس , وافل بلژیکی , وافل ماهی , وافل حبابی ,

[ بازدید : 22 ]

[ سه شنبه 21 مرداد 1399 ] 17:17 ] [ ehcco ]

[ ]

انواع وافل

انواع وافل ها


درمبحث وافل و وافل ساز قصد داریم شما را با انواع آن آشناکنیم که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

1.وافل آمریکایی یا وافل بلژیکی:

وافل آمریکایی یا وافل بلژیکی یکی از بهترین و پر طرفدار ترین وافل ها در جهان می باشد برای تهیه خمیر آن از بیکینگ پودر یا مخمر استفاده می شود تا بافت مناسبی داشته باشد.

وافل های بلژیکی را می توان به با هر افزودنی یا بدون هیچ افزودنی سرو کرد.

1.       وافل بروکسل

همان وافل بلژیکی است اما چندین تفاوت عمده دارند برای مثال:

·       وافل بلژیکی شکلی گرد دارد در صورتی که وافل بروکسل شکلی مربع دارد.

·       وافل بروکسل بزرگتر از وافل بلژیکی است.

·       وافل بلژیکی را می توان به عنوان یک غذا در کنار افزودنی های پروتیینی سرو کرد در صورتی که وافل بروکسل عموما بورت دسر سرو می شود.

 

2.      وافل لیژ

وافل لیژ نیز یکی از وافل های محبوب در بلژیک است هر چند که بسیار به وافل بروکسل شبیه است اما این دو با هم متفاوت هستند. وافل لیژ به گوشه های نامنظم و طعم بسیار شیرین و لذیذ خود معروف است و در بلژیک به عنوان یک میان وعده سرو می شود.

بسیاری از عموم مردم وافل لیژ را به وافل بروکسل ترجیح می دهند چرا که هم طعم فوق العاده ای دارد و هم می تواند چندین ساعت شما را سیر نگه دارد.

 

3.       وافل هنگ کنگی

جمعیت زیاد کشور چین این وافل را از یک نان به یک غذای خیابانی تغییر داده است چرا که بیشترین تنوع در افزودنی ها را دارد.

در تمامی خیابان های کشور چین وافل هنگ کنگی با طعم و افزودنی ها متفاوت به فروش می رسد.

نام های زیادی هم دارد مثل: وافل تخم مرغی، پفک نخم مرغی یا گل مگس

برای تهیه این نوع وافل به وافل ساز حبابی یا تخم مرغی نیاز است و گروه تولیدی EHC بعنوان اولین تولید کننده این وافل ساز در کشورمان این محصول را با بهترین کیفیت و قیمت خدمت شما سروران گرامی عرضه می نماید.

  

4.       وافل کرومیک

وافل کرومیک نوعی وافل نروژی است که فقط بصورت سنتی و در طول فصل کریسمس سرور می شود.

 

 

5.       وافل مالت

نوعی وافل است که برای پخت آن از پودر شیر و مالت استفاده می شود که طعمش کمی شور و بافتش ترد و رنگی روشن دارد.

 

6.       وافل پیزل

وافل پیزل نوعی وافل ایتالیاتی با ضخامت بسیار کمی می باشد. این وافل ظاهر زیبایی دارد و شبیه به خورشید است هر چند که ممکن است شکل های متعددی با این عرضه شود اما نماد یا شکل خورشید این وافل است که آن را معروف کرده است.

 

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل حبابی , وافل چوروس , وافل ماهی , وافل کاجی , وافل بلژیکی ,

[ بازدید : 25 ]

[ يکشنبه 19 مرداد 1399 ] 16:29 ] [ ehcco ]

[ ]

وافل ساز

تاریخچه وافل در وافل ساز


در 
وافل ساز،خمیری به نام وافل که نوعی کیک با ریشه بلژیکی است استفاده می شود،در هر نقطه این کشور دستور پخت و انواع مختلفی دارد،هر چند در تمامی این دستور پخت ها مواد اولیه یکسانی است اما نوع خمیر و نوع سرو متفاوت است و این دستور پخت نسل به نسل منتقل شده است و هر نسل یک ویژیگی یا تغییر در این کیک ایجاد کرده است.

در ادامه نیز قصد داریم مقالاتی را با موضوعات مرتبط با وافل ساز ارائه دهیم.

برای شناخت بهتر تاریخپه وافل که می توان با وافل ساز تهیه کرد تاریخچه آن به چند دسته تقسیم می شود:

1.عصر آغازین

همانطور که از نام این عصر پیدا است اولین وافل بر روی سنگ های داغ و بدون هیچ شکل خاصی پخته می شده است به عبارتی نوعی وافل سازبوده است.

در این دوره مردم هیچ علاقه ای به سرو این نان با انواع افزودنی ها نداشتند و بهتر است بگوییم آن ها وافل را یک نان ساده و معمولی می دانستند.

 

2.عصر آهنین

در این عصر دیگر خبری از سنگ نبود و صفحات آهنی جایگزین آن ها شدند به نوعی یک وافل ساز ساده و این امر سبب افزایش محبوبیت وافل در بین مردم شد چرا که هم سریع تر آماده می شد و هم وسیله پخت این نان در دسترس بود البته همچنان وافل همان شکل سرد خود را داشت و همچنان در بین برخی مردم محبوب نبود.

 

3.یونانیان باستان

یونان کشوری پیشرو در تمامی زمینه ها در گذشته بوده است و این موضوع در آشپزی نیز صدق می کند آن ها اولین کسانی بودند که وافل را در کنار برخی افزودنی ها مانند پنیر سرو کردند البته وافل یونانی اصلا شباهتی به وافل های امروزی نداشت و نامش نیز ویفر یا اوبلیس بود که طریقه پخت سختی هم نداشت آشپز خمیر را بین دو صفحه آهنی داغ ریخته و با فشردن دو صفحه نوعی نان صاف بوجود می آمد یعنی همان وافل ساز ارتقا یافته.

 

4.قرون وسطی

قرون وسطی دوره تجلی وافل بود اما چرا؟؟؟در این دوره یک آشپز به وافل شکلی جدید و محبوب می دهد این آشپز از کندو های زنبور الگو می گیرد و دو صفحه آهنی را با شکل کندو های زنبور عسل خلق می کند و این شروع ساخت صفحات آهنی با انواع شکل ها ونماد های مختلف بود که به عبارتی اولین وافل ساز آهنی بوده است.

اما همچنان وافل بابل یا حبابی امروزی که نواده همان وافل با شکل کندو زنبور عسل می باشد همچنان محبوبیتی بی نظیر در جهان و کشورمان ایران اسلامی دارد.

 

اما تاریخچه وافل تنها به اینجا ختم نمی شود در همان زمان ها وافل به نان الهی تغییر نام پیدا می کند و در مقابل مکان های مذهبی از جمله کلیسا ها به فروش می رسد اما از آنجایی که آنقدر فروشنده وافل در کشور فرانسه و بلژیک که مهد وافل بودند زیاد می شود که بر سر مالکیت محل فروش وافل درگیری های زیادی رخ می دهد البته از انجایی که وافل بسیار ارزان تر از نان بود و بسیاری از مردم اروپا را فقرا تشکیل می دادند و همین امر سبب افزایش بسیار زیاد فروش وافل در این کشور ها بود و این خود نیز یکی دیگر از دلایل این درگیری ها است.

 

در همان زمان بود که پادشاه چارلز باید از این درگیری ها جلوگیری می کرد چرا که در آن زمان عرضه وافل کاهش پیدا و فقرا از این موضوع نیز ناخوشایند بودند لذا پادشاه چارلز دستور داد تا قانونی وضع شود که زین پس فروشندگان وافل باید 6 قدم از یکدیگر فاصله داشته باشند.

 

در حالی که وافلی که مردم می خریدند بسیار ضخیم و سفت بود اما در آن سو وافل هایی تحت عنوان وافل ممتاز برای افراد ثروت مند پخته می شد که از آرد، شیر، تخم مرغ و عسل می شد در حالی که وافل معمولی فقط از آب و آرد تهیه می شد.

 

اما امری که سبب شد وافل از قاره سبز به دیگر نقاط جهان راه پیدا کند چیز دیگری بود، در سال 1620 میلادی بود که یک آمریکایی که برای مسافرت به هلند رفته بود با وافل آشنا شد و آنقدر مجذوب این نان شد که تصمیم گرفت این نان را با خود به آمریکا ببرد هر چند که کمی غیر ممکن بود اما رویا و هدف این مرد باعث شد که وافل به آمریکا هم برسد در همان سالها بود نوعی صفحه پخت وافل با شکل مربعی ساخته شد و این امر باز هم سبب یک جهش فوق العاده رو به جلو برای وافل بود برای مثال وافل پنجره ای آنقدر در انگلستان طرفدار پیدا کرد که این نان پای ثابت صبحانه انگلیسی شد.

 در جنوب اروپا نیز این نان را با گوشت و مرغ سرو می کردند که تبدیل به غذایی که هزینه و بصرفه برای سربازان بود.

 

در تاریخ 24 اوت سال 1869 میلادی بود که فردی به نام کرنلیوس اسوارتات که فردی هلندی-آمریکایی بود و ساکن تروی نیویورک بود اولین وافل ساز یا وافل میکر ساخت آمریکا را ثبت اختراع کرد که دو صفحه آهنی به متصل بودند که خمیر را در بین آن ها ریخته و سپس آن را بر روی ذغال های داغ قرار می دادند.

 

امروزه نیز هر ساله سالگرد ساخت این وسیله را جشن می گیرند که روز وافل نام دارد و می توان گفت که روز وافل یکی از خوشمزه ترین روز ها می باشد.

برای آشنایی بیشتر با تجهیزات رستوران و کافی شاپ و وافل ساز و دیگر محصولات تولیدی ehc,سایت ما را دنبال کنید.

برچسب ها: وافل ساز , وافل میکر , وافل کاجی , وافل بابل , وافل چوروس , وافل بلژیکی , وافل ماهی ,

[ بازدید : 22 ]

[ چهارشنبه 15 مرداد 1399 ] 13:08 ] [ ehcco ]

[ ]

ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]